• cover image

Zadnje novice

image
13 marec 2019

Zbornik predavanj regijske razvojne konference »Turizem – razvojna prioriteta SAŠA regije«

V sredo, 14. novembra 2018 smo skupaj s Savinjsko-šaleško gospodarsko zbornico ter SAŠA ORA, v Solčavi izvedli regijsko razvojno konferenco z naslovom »Turizem – razvojna prioriteta SAŠA regije?«. S številnimi vabljenimi predavatelji smo, skupaj z več kot 70 udeleženci konference, z več vidikov predstavili in ovrednotili aktivnosti ter načrte na področju turističnega gospodarstva v Sloveniji in v SAŠA regiji.

Savinjsko-šaleška regija je destinacija, ki ima po mnenju prisotnih na konferenci, veliko neizkoriščenih razvojnih priložnosti na področju turizma. Največji izziv predstavljajo pomanjkanje kadrov, razdrobljenost regije, dolgoročno in s konkurenčnimi destinacijami neprimerljivo financiranje destinacijske organizacije ter nastajajoče razvojne smernice turizma SAŠA regije.
Preberite več...

image
12 november 2018

Regijska konferenca »Turizem – razvojna prioriteta SAŠA regije« - VABILO

V sredo, 14. novembra 2018, vas vabimo v občinsko dvorano v Zadružnem domu Solčava, kjer bomo na regijski konferenci z naslovom »Turizem – razvojna prioriteta SAŠA regije«, skupaj s številnimi vabljenimi strokovnjaki, iz več vidikov predstavili in ovrednotili aktivnosti ter načrte na področju turističnega gospodarstva v Sloveniji in SAŠA regiji.

Prijazno vabljeni, da se konference udeležite.

 

Vabilo
Program konference

image
19 September 2018

Izšel je zbornik "Kako strokovnjake navdušiti, da bodo svoje življenjsko poslanstvo uresničili v SAŠA regiji?"

Vabimo vas, da si preberete zbornik predavanj z regijske razvojne konference z naslovom »Kako strokovnjake navdušiti, da bodo svoje življenjsko poslanstvo uresničili v SAŠA regiji?«, ki je bila , 19. aprila 2018, v Vzorčnem mestu Velenje, izvedena pod pokroviteljstvom Sveta županov SAŠA.

V zaključnem poglavju zbornika z naslovom, »Sporočila in priporočila«, so povzete misli vabljenih predavateljev in drugih govorcev, ki so na številnih primerih dobrih praks v SAŠA regiji in drugod, razmišljali o prihodnosti življenja prebivalcev SAŠA regiji, s poudarkom na njenih mladih prebivalcih.

  • cover image