• cover image

Zadnje novice

image
10 maj 2019

VABILO - »Razmislek o prihodnosti energetike v Šaleški dolini«

V sredo, 5. junija 2019, ob 10. uri, vas vabimo v Vilo Bianca Velenje, kjer bo pod pokroviteljstvom Savinjsko-šaleške gospodarske zbornice, Mestne občine Velenje in Občine Šoštanj, potekala konferenca z naslovom »Razmislek o prihodnosti energetike v Šaleški dolini«.

S konferenco želimo seznaniti lokalno skupnost ter zainteresirano javnost z energetskim konceptom Republike Slovenije ter v povezavi z njim z načrtom za prihodnje delovanje energetskih družb Premogovnik Velenje in Termoelektrarna Šoštanj.

Vljudno vabljeni!

Vabilo na konferenco.pdf

image
13 marec 2019

Zbornik predavanj regijske razvojne konference »Turizem – razvojna prioriteta SAŠA regije«

V sredo, 14. novembra 2018 smo skupaj s Savinjsko-šaleško gospodarsko zbornico ter SAŠA ORA, v Solčavi izvedli regijsko razvojno konferenco z naslovom »Turizem – razvojna prioriteta SAŠA regije?«. S številnimi vabljenimi predavatelji smo, skupaj z več kot 70 udeleženci konference, z več vidikov predstavili in ovrednotili aktivnosti ter načrte na področju turističnega gospodarstva v Sloveniji in v SAŠA regiji.

Savinjsko-šaleška regija je destinacija, ki ima po mnenju prisotnih na konferenci, veliko neizkoriščenih razvojnih priložnosti na področju turizma. Največji izziv predstavljajo pomanjkanje kadrov, razdrobljenost regije, dolgoročno in s konkurenčnimi destinacijami neprimerljivo financiranje destinacijske organizacije ter nastajajoče razvojne smernice turizma SAŠA regije.
Preberite več...

image
12 november 2018

Regijska konferenca »Turizem – razvojna prioriteta SAŠA regije« - VABILO

V sredo, 14. novembra 2018, vas vabimo v občinsko dvorano v Zadružnem domu Solčava, kjer bomo na regijski konferenci z naslovom »Turizem – razvojna prioriteta SAŠA regije«, skupaj s številnimi vabljenimi strokovnjaki, iz več vidikov predstavili in ovrednotili aktivnosti ter načrte na področju turističnega gospodarstva v Sloveniji in SAŠA regiji.

Prijazno vabljeni, da se konference udeležite.

 

Vabilo
Program konference

  • cover image