• cover image

Zadnje novice

image
9 april 2018

Regijska razvojna konferenca - VABILO

Vabimo vas na regijsko razvojno konferenco z naslovom »Kako strokovnjake navdušiti, da bodo svoje življenjsko poslanstvo uresničili v Savinjsko-šaleški regiji«, ki bo v četrtek, 19. aprila 2018, ob 11.uri v Vzorčno mesto Velenje, Kidričeva cesta 2 b, Velenje (nakupovalno središče Spar, 1. nadstropje).

Na konferenci bodo iz več vidikov predstavljene in ovrednotene aktivnosti, ki se izvajajo v SAŠA regiji, da bi strokovnjake in ostale prebivalce navdušili, naj svoje življenjsko poslanstvo uresničijo v Savinjsko-šaleški regiji.

Častni pokrovitelj regijske konference je Svet županov SAŠA.

Regijska konferenca bo potekala v sklopu celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru SPOT svetovanje Savinjska - Savinjsko-šaleške gospodarske zbornice, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Vljudno vabljeni!

Vabilo
Program

image
6 april 2018

Kako strokovnjake navdušiti, da bodo življenjske cilje uresničili v SAŠA regiji?

V sredo, 4. 4. 2018, je v protokolarni sobi Mestne občine Velenje potekala novinarska konferenca, na kateri je bila predstavljena vsebina regijske razvojne konference z naslovom "Kako strokovnjake navdušiti, da bodo življenjske cilje uresničili v SAŠA regiji?", ki bo 19. aprila 2018 v Vzorčnem mestu Velenje.

Na novinarski konferenci so sodelovali župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič, predsednik organizacijskega odbora konference dr. Franc Žerdin, izvršni pomočnik uprave za kadrovske in splošne zadeve v podjetju Gorenje, d. d., Jure Marjanovič in direktor Savinjsko-šaleške gospodarske zbornice mag. Franci Kotnik.

image
3 april 2018

Novinarska konferenca-VABILO

V sredo, 4. aprila, vas ob 11. uri vabimo v protokolarno sobo Mestne občine Velenje (2. nadstropje; Titov trg 1, Velenje) na novinarsko konferenco, kjer bo predstavljena vsebina regijske razvojne konference z naslovom "Kako strokovnjake navdušiti, da bodo življenjske cilje uresničili v SAŠA regiji?", ki bo 19. aprila 2018 v Vzorčnem mestu Velenje.

Na novinarski konferenci bodo sodelovali župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič, predsednik organizacijskega odbora konference dr. Franc Žerdin, izvršni direktor za področje kadrov v podjetju Gorenje, d. d., Jure Marjanovič in direktor Savinjsko-šaleške gospodarske zbornice mag. Franci Kotnik.

Prijazno vabljeni!

  • cover image